Begrafenis op uw manier geregeld

Een begrafenis kan op vele manieren geregeld worden. Er kan gekozen worden voor een simpele en sobere dienst zonder al te veel poespas, maar ook vrolijke en uitbundige begrafenissen behoren tot de mogelijkheden.

Hoe een begrafenis geregeld wordt hangt helemaal af van de laatste wens van de overledene. Een witte kist, helemaal van hout, metaal, met fluwelen bekleding of katoen; vraag uw uitvaartverzorger naar de vele mogelijkheden. Er moeten tal van beslissingen gemaakt worden om een begrafenis persoonlijk te maken en een waardig afscheid te creƫren. Een uitvaartondernemer helpt u bij het maken van deze beslissingen. Neem daarom contact op met 0800 Uitvaart en vind snel het uitvaartcentrum bij u in de buurt.

Videoreportage van een begrafenis

begrafenisSteeds vaker komt het verzoek om een videoreportage van de begrafenis van een nabestaande. Tijdens de dag zelf beleven nabestaanden de begrafenis namelijk meestal in een roes, dus naderhand ontstaat de behoefte om nog eens even terug te kijken. Het is natuurlijk een mogelijkheid om tijdens de begrafenis ergens een camera op statief neer te zetten, maar steeds meer videoproductiebedrijven richten zich op deze vorm van reportages maken. Schakel uw uitvaartonderneming in via 0800 Uitvaart en vraag naar de mogelijkheden.

Terug naar het overzicht
Bel ons gratis 0800 8488227

Hulp nodig in uw Provincie?

Overal in Nederland vindt u een uitvaartcentrum dichtbij. Klik op uw provincie of bel naar 0800 Uitvaart en kom in contact met de uitvaartverzorger in uw regio.

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg

Heeft u suggesties voor deze site? Laat het ons weten.