Uitvaartbegeleiding via 0800 Uitvaart

Het is heel ingrijpend als u net te horen heeft gekregen dat een dierbare is overleden. Als u dan ook nog de uitvaart moet regelen kan dit soms wel eens teveel zijn. Wat voor u dan bij uitstek geschikt is, is uitvaartbegeleiding.

uitvaart begeleidingVia 0800 Uitvaart neemt u contact op met een uitvaartcentrum bij u in de buurt en vervolgens maakt u een afspraak met een uitvaartbegeleider. Deze sympathieke en integere mensen hebben veel ervaring met het nemen van afscheid. Daarom helpen zij u bij het regelen van de uitvaart. Zij dragen bijvoorbeeld idee├źn aan om het afscheid persoonlijk te maken en helpen u bij het vinden van mooie woorden voor de laatste toespraak. Iedereen verdiend een waardig afscheid en met behulp van uitvaartbegeleiding wordt u op de juiste wijze geholpen.

Een uitvaartbegeleider heeft een speciale opleiding gevolgd om zijn of haar vak te mogen uitoefenen. Hulp wordt geboden op basis van kennis en ervaring. Bovendien heeft de uitvaartbegeleider oog voor de eigenheid en waardigheid van elk mens, en beschikt over veel inlevingsvermogen en begrip voor ieders levenspad.

Gesprek-bij-leven

Uitvaartbegeleiding kan ook geregeld worden tijdens een gesprek-bij-leven. Als u alles van te voren vast wil leggen, komt de uitvaartbegeleider bij u thuis om uw wensen door te spreken. U bepaalt wat er tijdens uw uitvaart gezegd wordt en door wie. Kortom, uitvaartbegeleiding kan altijd; in elke vorm en met veel persoonlijke aandacht.

Terug naar het overzicht
Bel ons gratis 0800 8488227

Hulp nodig in uw Provincie?

Overal in Nederland vindt u een uitvaartcentrum dichtbij. Klik op uw provincie of bel naar 0800 Uitvaart en kom in contact met de uitvaartverzorger in uw regio.

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg

Heeft u suggesties voor deze site? Laat het ons weten.