Schematische weergave van de werking van naambellen

Uitvaart in Friesland

U staat er natuurlijk liever niet bij stil, maar het is verstandig om uw wensen omtrent uw overlijden en uw uitvaart ruim van te voren vast te leggen. Mocht er dan onverhoopt iets met u gebeuren, zadelt u uw nabestaanden niet op met de zorg voor uw uitvaart. In de provincie Friesland kunt u via 0800 Uitvaart uw wensen laten vastleggen door het uitvaartcentrum bij u in de buurt.

Ook wanneer u onze begeleiding nodig heeft na het overlijden van een dierbare, staat de uitvaartverzorger uit Friesland voor u klaar om de uitvaart van begin tot eind te regelen. De uitvaart wordt ingevuld zoals de overledene dit heeft gewild. Heeft de overledene geen wilsbeschikking achtergelaten? Dan staat uw uitvaartbegeleider u graag bij in het maken van de juiste keuzes.

Direct contact met een uitvaartcentrum in Friesland? Bel dan naar 0800 Uitvaart (0800 8488227 | gratis). Aan de hand van uw postcode wordt u doorverbonden met de dichtstbijzijnde uitvaartondernemer.

Bel ons gratis 0800 8488227

Vind hulp inFriesland

Overal in uw provincie vindt u een uitvaartcentrum dichtbij. Selecteer uw plaats en zie welke uitvaartverzorger in uw regio werkzaam is.

Selecteer uw plaats

Meest bezochte plaatsen

Heeft u suggesties voor deze site? Laat het ons weten.