Uitvaartverzekering afsluiten

Het betalen van een uitvaart is niet het eerste waar u aan denkt als een dierbare komt te overlijden. Het is echter wel iets om rekening mee te houden, een uitvaart kan namelijk nogal in de bedragen lopen. Laat u daarom niet verrassen, zadel uw nabestaanden niet met hoge kosten op en sluit tijdig een uitvaartverzekering af.

uitvaart verzekeringEr zijn uitvaartondernemingen die samenwerken met uitvaartverzekeringen en zo samen hun diensten aanbieden. Maar een uitvaartonderneming kan u ook van onafhankelijk advies voorzien omtrent een uitvaartverzekering. Het is namelijk een misverstand dat u uw uitvaart per se moet laten verzorgen door de uitvaartverzekeringsmaatschappij van uw uitvaartverzorger. Wilt u weten hoe dat zit bij het uitvaartcentrum bij u in de buurt? Neem dan snel contact op met 0800 Uitvaart en wij schakelen u meteen door.

Verschillende uitvaartverzekeringen

Een uitvaartverzekering kunt u in twee vormen afsluiten.

Uitkering in Kapitaal: bij deze vorm uitvaartverzekering krijgen nabestaanden een bedrag uitgekeerd waarmee ze alles kunnen betalen. Ze kunnen alles zelf regelen, al dan niet met behulp van een begrafenisondernemer.
Uitkering in Natura: nabestaanden hoeven zelf niet veel te beslissen bij een uitvaartverzekering die uitkeert in natura. Ze krijgen dan namelijk bepaalde producten en diensten uitgekeerd die bijvoorbeeld in een basispakket zijn opgenomen.

Voor de voor- en nadelen over de verschillende verzekeringen kunt u terecht bij uw uitvaartondernemer. Zorg ervoor dat uw nabestaanden niet voor financiële verrassingen komen te staan en sluit een uitvaartverzekering af die past bij uw situatie.

Bel ons gratis 0800 8488227

Hulp nodig in uw Provincie?

Overal in Nederland vindt u een uitvaartcentrum dichtbij. Klik op uw provincie of bel naar 0800 Uitvaart en kom in contact met de uitvaartverzorger in uw regio.

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg

Heeft u suggesties voor deze site? Laat het ons weten.