Schematische weergave van de werking van naambellen

Uitvaartstudio BV

Iedereen heeft vrije keuze, ook als u elders bent verzekerd

Uitvaart Heerlen Kerkrade“Wie was de overledene? Hoe kun je daar het beste uiting aan geven bij begrafenis of crematie?” Dat is de centrale vraag die uitvaartregisseur Marc Moors van Uitvaartstudio zich stelt. “Daarom is het zo belangrijk dat je de mensen een vrije keuze laat. Maar dat is heel vaak niet mogelijk bij de gangbare ondernemingen”, vervolgt hij. “Met Uitvaartstudio ben je echt vrij. Niets moet, alles kan. Bloemen van die, auto’s van de ander, een specifieke kist, een plechtigheid daar, opbaren hier, begraven of cremeren waar dan ook…; zelfs als men bij een bepaalde maatschappij verzekerd is, bij Dela, Monuta of Yarden bijvoorbeeld, kan ik toch precies datgene bieden wat bij de overledene past en waarin de nabestaanden hem of haar kunnen herkennen.”

“Het is toch eigenlijk verbazingwekkend dat men bij het kopen van een auto, een keuken of voor mijn part een jas stad en land afgaat, terwijl men bij een overlijden braaf aan het handje van de begrafenisondernemer loopt en alles voor zoete koek slikt,” stelt Marc Moors, die in 2011 als ‘uitvaartregisseur’ voor zichzelf begon onder de naam ‘Uitvaartstudio’. Hij heeft ruim 25 jaar ervaring in de uitvaartbranche en zag zijn vak verschuiven van ‘hoogste kwaliteit tegen laagste prijs’ naar een kil, efficiënt bedrijfsproces tegen het hoogste rendement. “Dat wilde ik niet meer, ik wilde de mens weer centraal in mijn werk. En wat blijkt? Nu ik als onafhankelijk zelfstandige werk, geheel transparant, kan ik de mensen zelfs meer bieden voor minder geld!”
Uitvaart Heerlen Kerkrade
Marc Moors werkt met zijn kleinschalige Uitvaartstudio vanuit huis. Hij vertelt: “Het is goed om je van tevoren te verdiepen en het aanbod te vergelijken, ook in de uitvaartwereld. Ik bezoek de mensen in Limburg thuis en aan de hand van mijn presentatie over visie en mogelijkheden van Uitvaartstudio wordt gezamenlijk alles rustig en reëel op een rijtje gezet. Ik ben nergens aan gebonden, maar beschik wel over een groot netwerk en een schat aan ervaring. Zo kan ik echt maatwerk leveren en kunnen de mensen later terugkijken op een zeer persoonlijke uitvaart, waar ze financieel geen nare bijsmaak aan overhouden. Dat gebeurt nu nog maar al te vaak helaas.”

Wilt u graag in contact komen met Marc Moors? Bel dan 0800 Uitvaart (0800 8488227 | gratis) en u wordt meteen doorgeschakeld. U kunt ook het formulier hiernaast invullen, dan nemen wij even contact met u op.


Bel ons gratis 0800 8488227

Heeft u suggesties voor deze site? Laat het ons weten.