Diensten

Begrafenis

Begrafenis

Een begrafenis kan op vele manieren geregeld worden. Er kan gekozen worden voor een simpele en sobere dienst zonder al te veel poespas, maar ook vrolijke en uitbundige begrafenissen behoren tot de mogelijkheden.

Lees Meer

Crematie

Crematie

Er kan op verschillende manieren de laatste eer worden bewezen aan een overledene. Vaak heeft deze zelf al een keuze gemaakt tussen een crematie of een begrafenis. Als dit niet zo is, kunnen de nabestaanden beslissen.

Lees Meer

Uitvaartbegeleiding

Uitvaartbegeleiding

Het is heel ingrijpend als u net te horen heeft gekregen dat een dierbare is overleden. Als u dan ook nog de uitvaart moet regelen kan dit soms wel eens teveel zijn. Wat voor u dan bij uitstek geschikt is, is uitvaartbegeleiding.

Lees Meer

Uitvaartverzorging

Uitvaartverzorging

Wanneer een dierbare komt te overlijden, breekt een nare en verdrietige tijd aan voor de nabestaanden. Zij krijgen het verlies te verwerken en dat is op zich al moeilijk genoeg. Toch moeten er voor en na de uitvaart een aantal praktische zaken worden geregeld. Hiervoor kunt u een uitvaartondernemer inschakelen die uitvaartzorg verleent.

Lees Meer

Uitvaartverzekering

Uitvaartverzekering

Het betalen van een uitvaart is niet het eerste waar u aan denkt als een dierbare komt te overlijden. Het is echter wel iets om rekening mee te houden, een uitvaart kan namelijk nogal in de bedragen lopen.

Lees Meer

Nazorg

Nazorg

Uitvaartzorg houdt zich bezig met voorzorg en nazorg. De taak van een uitvaartondernemer stopt pas op het moment dat nabestaanden met een rustig gevoel kunnen terugkijken op de periode rondom de plechtigheid.

Lees Meer

Bel ons gratis 0800 8488227

Hulp nodig in uw Provincie?

Overal in Nederland vindt u een uitvaartcentrum dichtbij. Klik op uw provincie of bel naar 0800 Uitvaart en kom in contact met de uitvaartverzorger in uw regio.

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg

Heeft u suggesties voor deze site? Laat het ons weten.